WC-tartályt keresel?

WC-tartály

Nem sok olyan eset van az ember életében, amikor WC-tartályt keres. Ez két dolgot is jelent. Egyrészt azt, hogy amikor mégis eljön az ideje, akkor mindenképpen szükséges alaposan utánajárni a technológiai vívmányoknak, hiszen már öt év alatt is jelentősen átalakul a kínálat, újulnak a termékek, szélesedik a paletta.

Másrészt pedig azt is érdemes megfontolni, hogy ha már ilyen ritkán kell foglalkozni ezzel a kérdéskörrel, akkor megéri alaposan végiggondolni, hogy számunkra melyik verzió lesz az ideális darab.

Mai cikkünkben éppen ezért a WC-tartályokat járjuk körbe!

Milyen tartályok közül választhatunk?

Már jó ideje nem dívik a klasszikus, fentre elhelyezett, zsinóros változat, ezért inkább nézzünk körül a SaniterLine webshopjában kapható WC-tartályok között. Meg fogunk lepődni, milyen újhullámos és stílusos darabok várnak ránk!

Talán az egyik legdesignosabb a monoblokk változat, ahol nincs semmilyen cső, ami összekötné a WC-t és a tartályt, így az egyben lévő darabot talán tisztán tartani is könnyebb feladat. Szerencsére többféle bekötéssel lehet találni ilyen darabokat, így mindenki beszerezheti a saját mellékhelyiségébe illő darabot. Sőt, még a több nyomógombos tartályról sem kell lemondani, így továbbra is gazdaságosan bánhatunk a vízzel.

Talán mégis a legnagyobb népszerűségnek a falba építhető tartály örvend, amely esetében – mint ahogy nevéből is adódik – a falon belül lesz a tartály, így gyakorlatilag csak a WC-csésze marad elől. Ez rendkívül sok előnnyel jár, hiszen jóval kevesebbet kell takarítani, és esztétikusabb megoldás is, ugyanakkor nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy baj esetén falat kell bontani.

Amelyik nekünk bejön!

Persze ha mindkét fenti változattól idegenkedünk, akkor maradhat akár a hagyományos változat is, mert a lényeg úgyis a következő: nekünk és a családtagjainknak kell, hogy megfeleljen a választás.

Bármennyire is néz ki trendin egy-egy WC a lakberendezési magazinok hasábjain, ha valamiért nem nyeri el a tetszésünket, akkor leginkább csak borsot fog törni az orrunk alá.

Napjában legalább hatszor, fejenként! Merthogy a mellékhelyiség szinte a legfrekventáltabb helyiség mind közül, így ha ott nem klappol valami, akkor az bizony minden egyes napra rá fogja nyomni a bélyegét.

Éppen ezért azt tanácsoljuk, hogy családilag beszéljük át a fent említett webáruház kínálatában megtalálható összes opciót, hogy megtaláljuk az ideális darabot!

A minőségen ne spórolj!

Van, amin megéri spórolni, és akad, amiből balgaság a legolcsóbbat választani. Természetesen lehet szerencsénk, és könnyen megeshet, hogy a legkevesebbe kerülő termék is beválik. Ám arra is kell bizonyos esetekben gondolni, hogy mi van akkor, ha mégis a papírforma jön be. Olyankor újra kell vésni, falat bontani, szerelőt hívni, alkatrészeket és persze új szanitereket venni.

Nos, éppen ezért érdemes csak olyan gyártók termékeit választani, akiknek a neve egybeforrt a minőséggel. Szerencsére a SaniterLine csak ilyen termékeket forgalmaz, így bátran válogathatunk a széles kínálatukból, garantáltan nem fogunk mellélőni.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)