Sneakerek melegítős szettekhez

sneaker

Manapság a fiatalok szívesebben viselnek valamilyen melegítős szettet, mintsem farmerben és pólóban flangáljanak az utcán. Ez nemcsak kényelmesebb, de divatosabb megoldás is jelenleg.

A melegítős outfitekhez azonban ugyanúgy nem mindegy, hogy milyen lábbelit veszünk fel, mint bármi más szetthez. Nagy szerencse, hogy egy mutatós színállású sneaker szinte mindenhez remekül passzol.

Ebben a cikkben olyan újdonságokat mutatunk be, amelyek tökéletes megoldást jelenthetnek a laza hétköznapokra.

Ezekkel a sneakerekkel érdemes próbálkozni!

Divatosnak lenni nem egyszerű, főleg, ha az ember kényelmesen is szeretne öltözködni. A hétköznapok során egyre gyakrabban viselünk valamilyen lezser, melegítős szettet, ami nemcsak kényelmes, de még a szélsőséges időjárásban is melegen tart bennünket. Ezekhez azonban nagy szükség van egy stílusos surranóra.

A True to Sole Air Jordan 4 sneakerek szinte minden összeállításnál megállják a helyüket. Mivel számtalan színállásban kaphatóak, így senkinek sem okozhat problémát megtalálni a megfelelő darabot. Ott van például az Retro Seafoam, a Retro Se Craft Photon Dust vagy éppen az SB Pine Green egyaránt. Előbbi egy sötétebb változat, míg utóbbi három fehér alapon színes sneaker.

Mit tud az Air Jordan 4?

A Jordan IV még 1989-ben robbant be. A Tinker Hatfield által tervezett darabok látható Air légbetétet és közepes szármagasságot kaptak, hasonlóan a III-as verzióhoz. Ezek a darabok azonban kissé könnyedebb kiadások, nem annyira robusztusak, mint az előző széria. A 4-es sneakereken már megjelentek az azóta ikonikussá vált hálós panelek, valamint a jellegzetes, illetve változatos fűzést lehetővé tevő pántok.

Az OG színállásain anno még a Nike Air feliratok kaptak helyet, egy idő után ezt lecserélték a ma is látható Jordan feliratra. A Jordan ráadásul nemcsak Michael Jordan sikeres éve miatt lett híres, hiszen látható volt a Do The Right Thing film egyik jelenetében is. Ezeknek a dolgoknak köszönhetően pedig mindenki Air Jordan 4-et akart magának.

2023-as kollekció

Az idei év nagy slágere a klasszikus Air Jordan 4-es Red Thunder sneaker kiadása. A kollekció darabjai az elmúlt időben igen népszerűvé váltak. A Négyes Thunder már több mint egy évtizede velünk van és most újra visszatért, ráadásul egy új köntösben. A 2023-as kiadás színállásánál a fekete a domináns.

A felsőrész finom nubukbőrből készült, a nyelv és a háló, valamint a sarok és a talp része fekete, amit a gyártó sárga elemekkel dobott fel a háló alatti paneleknél, valamint a fűzőrögzítőnél. Kizárólag a három Jumpman logó lett fehér, minden más az előző két színben pompázik.

Nem véletlen, hogy az Air Jordan 4 2023-as verziója tökéletes választás egy teljesen fekete szetthez. Amennyiben valaki szereti a Jordan Négyeseket, de valami különlegesre és újra vágyik, annak érdemes tennie egy próbát a Retro Thunder sneakerrel.

A True to Sole webáruházában ez is megtalálható, ráadásul a budapesti üzletben lehetőségünk van felpróbálni, így a méret is biztosan passzolni fog.

Hirdetés (X)