Prémium okostelefon megfizethető áron? Igen, létezik!

okostelefon

Ha azt mondjuk neked, hogy létezik olyan okostelefon már a hazai piacon is, melyben megtalálhatóak a legújabb csúcskategóriás hardverek, de mégis olcsóbb a csúcsgyártók hasonló tudású modelljeinél, akkor hinnél nekünk? Akár igen, akár nem, az tény, hogy az említett készülék immár hazánkban is megvetette a lábát. Nézzük is meg, hogy melyik modellről van szó!

Milyen okostelefonról is van szó?

A szóban forgó készülék nem más, mint a OnePlus okostelefonok egyike, méghozzá a 2023. januárjában megjelent OnePlus 11, amit például a CoolMobile.hu okostelefonjai közül is be lehet szerezni. Ez a készülék nem semmi! Bár nem a legolcsóbbak közé tartozik, de sokkal kedvezőbb az ára, mint a mai csúcskészülékek bármelyikének, és közben jogosan tesszük fel a kérdést, hogy ezt mégis hogyan? Mert amit a kezünkbe kapunk, az valóban lenyűgöző.

Prémium belső

A OnePlus egy kifejezetten innovatív gyártó, így nem csoda, hogy olyan minőségi készülékkel állnak elő, amiben valóban prémium belső található. A piacon jelenleg elérhető legerősebb lapkakészlet, a Snapdragon 8 Gen 2 dolgozik az új OnePlus 11-ben. Emellé pedig ipari mennyiségű, egész pontosan 12 vagy 16 GB RAM is jár, ami maximálisan segíti a CPU-t a kibontakozásban. Mindezt 128 vagy 256 GB háttértárral támogatták meg.

Prémium, szemet gyönyörködtető külső

A gyártó nem spórolt a külsőn sem. A fém keret mellé Gorilla Glass üveg védelmet kapott a készülék. Rá is fér erre a csodára! A OnePlus 11 egy 6,7 hüvelykes AMOLED kijelzővel büszkélkedhet, ami 120 Hz-es adaptív képfrissítésre képes, és akár 1300 nites fényerőre, ami több, mint elég. A kijelző alatt pedig természetesen ott van a rejtett ujjlenyomat-olvasó is.

Akár 27 perc alatt újratölthetjük

A készülék számos kapcsolódási ponttal rendelkezik. Legyen az Wi-Fi, Bluetooth 5.3 vagy épp egy NFC, ez mind-mind benne van a telefonban. Viszont mindezek igencsak merítik a készülék akkumulátorát.

Épp ezért nem mindegy, hogy milyen kapacitású. A OnePlus 11 egy 5.000 mAh-s akkumulátort kapott. Viszont az igazán meglepő nem is a mérete, hanem a sebesség, amivel tölteni lehet. Ugyanis akár 100 wattos villámtöltésre is alkalmas a készülék. Ez pedig azt jelenti, hogy akár 27 perc alatt is fel lehet tölteni teljesen, így nem kell aggódnunk az energiafaló alkalmazások miatt.

Sony kamerával a profi képekért és videókért

Egy 50 megapixeles Sony IMX890 szenzorral ellátott készülékről van szó, mely PD autofókusszal és optikai képstabilizálással is rendelkezik. De van még rajta egy 48 megapixeles ultraszéles és egy 32 megapixeles zoomkamera is. Az előlapon pedig egy 16 megapixeles változat várja a következő bevetést.

Impozáns

Mint látható, a OnePlus 11 egy igen impozánsra sikerült okostelefon. Kívül-belül megüti azt a szintet, amire ma egy csúcstelefonnak szüksége van. Nagyon jó paraméterekkel rendelkezik, kiváló társa lehet bárkinek. Ha emellett a készülék mellett döntenénk, akkor garantáltan nem fogunk csalódni.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)