Ötletek fehér fürdőszobához: hogy ne legyen túl unalmas!

aquatrade

Ahhoz, hogy egy fürdőszoba stílusos legyen, fontos, hogy ne csak a fal színét válasszuk meg jól. A mai napig az egyik legnépszerűbb árnyalat a fehér, hiszen ez tisztaságról és eleganciáról árulkodik. Viszont nem jó belőle túl sok, így ha a fal és a bútorok is ebben a színben pompáznak, akkor a kiegészítőkkel, kellékekkel, egyéb tárgyakkal kapcsolatban nem árt egy kicsit színesre venni.

Ebben a cikkben ötleteket adunk, hogyan dobhatod fel a fehér helyiséget. Kitérünk arra, hogy ehhez mit szerezhetsz be az Aquatrade, fürdőszoba webshopból.

Különleges kiegészítők, amikkel trendivé varázsolhatod a fürdőt

Az egyik legjobb megoldás, hogy ne legyen minden túl fehér, ha a szappantartót, a fogkefetartót, esetleg a szőnyegeket színes formában szerzed be. Egy porcelán szappantartó amellett, hogy pénztárcabarát, remek módszer arra, hogy könnyedén feldobd az amúgy egyhangú fürdőszobádat.

Felejtsd el a dobozos szappanokat, gazdaságosabb és környezetkímélőbb is, ha utántöltős változatot veszel, amit aztán beletöltesz a mutatós szappantartóba. Ez lehet fürdőbe illő kék, zöld, barna, bármi, amit jónak találsz a lakás ezen részébe.

Ne felejtsd el a növényeket!

A virágok, zöld növények az otthonod minden részén jól mutatnak, miért hagynád ki innen? A legtöbb fürdőbe sajnos nem igazán kerülnek be, pedig számtalan olyan fajta van, amely élvezi a párás és meleg levegőt. A stílus egyik alapvető elemeinek számítanak, hiszen plusz kiegészítők nélkül is egyedivé és színessé teheted az otthonodat.

Végre nem lesz minden csak fehér, a növényekkel ugyanis könnyedén természetességet csempészhetsz a zuhanyzó köré. Arra persze mindenképpen ügyelj, hogy olyan virágot válassz, amely bírja a meleget, a párás és nedves levegőt és az esetleges sötétséget. A vitorlavirág például remek választás lehet a mosdókagyló szélére, esetleg a szekrény tetejére vagy az ablakba.

Törölköző: hasznos és stílusos

A törölköző egy olyan apróság, aminek nemcsak hasznát veszed, de színessé is teheted vele a teret. Amennyiben igazán stílusos akarsz lenni, akkor felejtsd el a többféle színű és fajtájú törölközők használatát. Válassz ugyanolyan színt, lehetőleg ugyanabból a termékcsaládból és vegyél belőle annyit és olyan nagyságú darabokat, amikre egyszerre szükséged van.

Ha pedig nem akarod őket elől tartani, akkor mindenképpen szerezz be mellé fonott kosarakat, esetleg dobozokat, így nem kell szem előtt lenniük, viszont nem is a szekrény mélyére kerülnek. Használhatod ezeket is dekorációként, amiben szinte bármit tárolhatsz, ha éppen a törölközőknek nincs szükségük rá.

Összegezve: Pár aprósággal tehát színessé, mégis stílusossá és trendivé teheted a fehér fürdőszobádat. Pár növény, mutatós törölköző, kosarak és szappantartók és máris kellemesebb lesz az összhatás.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)