Okosvilágítás a mindennapokban

okosvilágítás

Az okosvilágítás elterjedése megállíthatatlan, hiszen egyre többen választják ezeket az eszközöket. Ma már nemcsak a trendek követése miatt történik mindez, hanem tudatos döntések sorozatának eredményeként. De mit is tudnak ezek az okoseszközök? Mutatjuk!

Okosvilágítás: számtalan pozitívum biztos forrása

Az olyan okosvilágítási elemek, mint amilyenek a Philips Hue LED termékei is, számtalan előnyt tartogatnak a felhasználók számára. Az Alkonylámpa mennyezeti lámpái között is fellelhetőek ezen világítástechnikai eszközök, így akár egy nappalinak vagy egy hálószobának a megvilágításában is szerepet kaphatnak.

Érdemes neked is belépni az okosvilágítás titokzatos, de annál izgalmasabb világába, és megtapasztalni azok előnyeit és sokoldalúságát!

Miért komfortos a Philips Hue LED használata?

A Philips Hue LED-es eszközök közé nagyon sok termék tartozik: Hue fényforrások, kiegészítők, kültéri lámpák, lámpatestek, LED szalagok. Ennek köszönhetően mindenki megtalálhatja azt, amire a leginkább szüksége van. Minél többféle Hue terméket használsz, annál szélesebb körben élvezheted az előnyeit.

A Philips Hue LED sok mindent tud, funkcionalitása sokrétű, olyan alternatívákat vonultat fel, amelyek eddig nem voltak megszokottak. A komfortosság csak az egyik a sok közül, az alábbiakban azonban megismerheted azokat a speciális jellemzőket, amelyek annyira vonzóvá teszik a használatukat.

A Philips Hue LED többet garantál, mint gondolnád

Például:

  • Mintegy 16 millió szín áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy olyan hangulatot teremts magadnak/magatoknak, amilyenre csak vágysz. Ez lehet romantikus, pihentető, játékos.
  • Képes arra, hogy szimulálja az esti és a reggeli fényeket.
  • Akár a hangoddal is vezérelheted: kimondod, hogy mit szeretnél, és az olyan intelligens asszisztensek, mint amilyen az Assistant (Google), az Alexa (Amazon) vagy a HomeKit, (Apple) azonnal teljesítik is a kívánságodat.
  • Lehetőséged lesz arra, hogy az otthonod világítási rendszerét távolról is irányítsd. Akkor is otthon lehetsz, ha éppen nem vagy otthon – legalábbis az illetéktelenek számára. Időzítheted, hogy mikor és hol kapcsolódjanak fel vagy le a lámpák, de akár közvetlenül is vezérelheted a működésüket.
  • Mivel nagyon változatos alakban és méretben kaphatóak, így mindig olyat tudsz választani, ami a te elképzeléseidnek megfelel.
  • A Philips Hue Bridge vezeték nélkül köti össze az okoskészülékeket, amihez 50 égő is csatlakoztatható.
  • Az okosvezérlés lehetővé teszi a fény intenzitásának, a színeknek, a kedvenc rutinoknak a beállítását.

A Philips Hue LED termékek működtetését és vezérlését könnyen össze lehet hangolni más okoskészülékekkel. Ez azért előnyös, mert ezáltal az otthoni világítást akár telefonról, akár tabletről könnyen lehet vezérelni és szabályozni. Csak a megfelelő applikációt kell letölteni és telepíteni, majd azt rendeltetésszerűen használni.

A Philips Hue LED ma már nemcsak a távoli jövő eszközeit vonultatja fel, hanem a jelenben kínál mindennapi megoldásokat. Élj a lehetőséggel, szerezz be okoseszközöket!

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)