Mire figyeljünk csomagküldemény feladásakor?

csomagfeladás

Csomagküldemények feladásakor, vagy amikor mi rendelünk valamilyen terméket az interneten, gyakran a GLS futárszolgálat az a cég, amelyikkel kapcsolatba kerülünk. Neve már szinte mindenki számára ismerősen cseng hazánkban, ugyanis több, mint 20 éve van jelen a csomagszállítás piacán és minőségi szolgáltatásaival, hozzáértő és kedves kézbesítőivel megbízható képet alakított ki magáról.

A GLS sikerének titka

A Csomagnet.hu weboldal a GLS küldeményfeladás részleteivel is megismertet minket. Elegendő mindössze a csomag néhány paraméterét megosztani és mindjárt tisztában leszünk azzal, hogy milyen feltételek mellett tudjuk feladni a kiválasztott küldeményt a megadott címzettnek.

A GLS a népszerűségét annak is köszönheti, hogy már több, mint 41 európai országba és az USA 8 államába szállít. Emellett rendkívül nagy hangsúlyt fektet a cég a legújabb technológiák alkalmazására, melyek megkönnyítik a logisztikai folyamataikat és javítják az ügyfélélményt is.

Több ország, köztük Magyarország is rendelkezik önálló tevékenységet ellátó GLS központtal, így amikor hazánkban szeretne valaki feladni csomagot, akkor jelentősen gyorsabb a szállítás.

A cég igyekszik környezetbarát megoldásokat beépíteni tevékenységeibe, ezáltal is szem előtt tartva a fenntartható fejlődést. Szponzorál bizonyos szervezeteket és segíti a nehéz sorsban élőket rendszeres jótékonysági programok révén.

Mire figyeljünk a GLS csomag méreteinél?

A Csomagnet.hu oldalán található GLS kalkulátor segítségével gyorsan láthatjuk, hogy mennyibe fog kerülni az adott feladás. De az oldal révén arra is van mód, hogy a GLS különféle szolgáltatásait és annak árait is összehasonlítsuk.

A GLS futárszolgálat igénybevétele esetén is fontos figyelembe venni a maximális csomagméretre vonatkozó információkat, mert ennek be nem tartása esetén vagy nem is kerül kiszállításra a küldemény, vagy csak felár ellenében.

A legnagyobb magassága a csomagnak 60 cm, szélessége 90 cm, hosszúsága 90 cm lehet, a körméret pedig nem haladhatja meg a 300 cm-t. Súlyhatár is létezik a GLS-nél, azaz belföldön a csomag maximális súlya 37 kg lehet, európai és Európán kívüli szállítás esetén pedig maximum 31,5 kg.

Hogy adhatunk fel GLS csomagot?

A GLS-nél is megtalálhatunk mindenféle opciót és választhatunk annak megfelelően, hogy melyik a számunkra legkényelmesebb. A legkomfortosabb, amikor még a házunkból sem kell kimozdulni, ha a háztól-házig szolgáltatást rendeljük meg. A GLS az egyik leggyorsabb futárcég, így biztosak lehetünk benne, hogy küldeményünk 1-2 nap alatt célba ér.

Különösen kedvelt opció a csomagpontba történő szállítás, amikor nem kell igazodni senkihez, hiszen az átvevőhelyek a nap 24 órájában üzemelnek. Ha extra gyors kézbesítést szeretnénk valami miatt, akkor választhatjuk az “Express delivery” szolgáltatásukat, amely szerint a cég 1 munkanapon belül vállalja a csomag kézbesítését. Ha netán meghiúsulna a szállítás a vállalat hibájából, pénzvisszafizetési garanciát is biztosítanak.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)