Milyen árakon dolgozik egy budapesti gyógytornász?

gyógytornász

Mindenki olyan gyógytornászt és kezelést szeretne magának, ahol a helyszín könnyen megközelíthető. Emellett a páciensek fontosnak tartják a részletes állapotfelmérést, amiből kiderül, hogy pontosan miért is jelentkeztek a tünetek.

Mindegy, hogy hát-, gerinc-, váll-, nyak-, esetleg lábfájdalmaktól szenved valaki, minél előbb fordul szakemberhez, annál gyorsabban megoldódik a probléma. Egy jó gyógytornászt megtanítja a számunkra, hogy melyik gyakorlatot és hogyan kell végezni, amiket aztán otthon is rendszeresen elvégezhetünk.

Ebben a cikkben arról lesz szó részletesebben, hogy mivel foglalkozik egy gyógytornász, milyen kezeléseket alkalmaz, emellett kiderül, hogy milyen árakon dolgozik.

Gyógyítás természetesen

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mi a különbség a fizioterápia, valamint a gyógytorna között. Utóbbiról a legtöbbünknek a műtét vagy egy trauma után végzendő kötelező kezelés jut az eszünkbe. A fizioterápiához tartozó módszer ma már sokkal több annál, mint hogy egy szakember mozdulatokat mutat be és végeztet el velünk.

A terápia során ugyanis a terapeuta is aktív munkát végez, sokszor manuális fogásokat végez, hogy a kezelés minél hatékonyabb legyen. De, hogyan és milyen formában teszi ezt, a Gyógytornászom weboldalán ezt is megtudhatod.

A gyógytorna máig az egyik legismertebb módszer, amivel mozgásszervi betegségeket lehet konzervatív úton kezelni. Mivel ez egy igen komplex terápia, ezáltal rendkívül sokféle sérülést, betegséget, elváltozást, tünetet lehet vele gyógyítani. Mindez ma már nem csupán abból áll, hogy a gyógytornát feladatokat diktál.

Az orvos folyamatosan fejleszti magát, különféle képzéseken vesz részt annak érdekében, hogy a lehető legmodernebb technikákat vesse be a páciens gyógyulása érdekében. Igen elterjedt és modern kezelésnek számít például a lágyrész technika, amivel pozitívan befolyásolhatjuk a terápia végeredményét.

Sokszor már egy-egy alkalom rengeteget segít a páciens állapotán, hiszen a gyógytornász manuális fogásokkal igyekszik hatni az izmokra és az ízületekre.

Miért a budapesti klinika?

Mert garanciát vállalnak, tehát ha a fájdalmakra nem a gyógytorna a megoldás, esetleg nem vagyunk elégedettek, akkor nem kell fizetnünk. A fejenként átlagosan 13 szakmai tapasztalat hozzásegíthet bennünket a fájdalommentes élethez.

Itt gyógyítanak többek között gerincsérvet, isiászt, de még lumbágót is. Komplex kezelést nyújtanak szinte minden problémára. Emellett várakozás nélkül kaphatunk szakmai segítséget, így nem kell a tünetekkel együtt élnünk.

Amennyiben pedig ortopéd szakorvosi rendelésre van szükségünk, akkor szintén remek választás a budapesti klinikák egyike, ahol még gyógymasszőri szolgáltatásokat is igénybe vehetünk.

Milyen áron dolgozik egy budapesti gyógytornász?

A rendelőbe gyakran vannak kedvezmények, az új oktogoni rendelőbe pedig lehetőségünk van akciós állapotfelmérésen is részt venni. Ennek köszönhetően bármely gyógytornászhoz fordulhatunk, aki azonnali segítséget nyújthat a panaszainkra. Általánosságban elmondható, hogy egy-egy kezelés 15 és 20 ezer forint között mozog, attól függően, hogy hány alkalomról és milyen betegségről van szó.

A személyes gyógytorna 45 perces, ahol az állapotfelmérésen meghatározott kezelési terv szerint oldják a problémát. A klinikán manuálterápia is egységes áron érhető el a többi kezeléssel megegyezően. Ha mindez nem lenne elég, akkor vásárolható gyógytorna bérlet 5 és 10 alkalmas.

Ezáltal több ezer, de akár közel 20 ezer forintot is megspórolhatunk magunknak. A 7 és 13%-os kedvezményt biztosító bérletek állapotfelmérésre azonban nem használhatóak fel.

Miért az egyik legjobb eljárás a gyógytorna?

A gyógytorna azért az egyik legismertebb és leghasználtabb módszer, mert személyre szabott, igazodik a beteg aktuális állapotához. Változás esetén lehet variálni az ütemtervet, a szakképzett gyógytornászok rengeteg képességgel rendelkeznek, látják, hogy mi az, ami segít, és mi az, ami esetleg árt.

Gyógytornára számtalan műtét és trauma után szükség lehet, hiszen javíthatja az izomegyensúlyt, lazíthatja a merev és a görcsös izmokat, emellett csökkentheti a fájdalmat. Hatékony lehet továbbá megelőzésben, mint a csontritkulás, végül, de nem utolsó sorban pozitívan befolyásolja a közérzetet.

Ehhez azonban hozzátartozik, hogy a siker sosem csak a terapeután múlik, ahhoz ugyanis, hogy gyógyulni tudjunk, a feladatokat otthon is rendszeresen végezni kell.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)