Meglepetések íróknak és költőknek

ajándék

Van olyan ismerőse, rokona vagy barátja, akinek a munkája írással kapcsolatos? Manapság már kevesebben foglalkoznak ezzel, de nem ritka, hogy valaki végül ebben találja meg a hivatását.

Sokszor egy teljesen más közegről van szó, hiszen egy író vagy egy költő az ideje nagy részét otthon vagy esetleg egy kávézóban tölti, ahol szinte végig a fejében található gondolatokat írja le. Éppen ezért nem egyszerű számukra megfelelő meglepetést találni.

Ebben a cikkben azonban igyekszünk segíteni kiválasztani a tökéletes ajándékot.

Feliratos póló írók számára

A Pamutlabor Pólónyomda íróknak készült meglepetései között garantáltan találhatunk olyat, ami megfelelő lehet egy szakmabeli személy számára. A pamut pólók remek megoldást jelenthetnek, ha nem tudjuk, hogy mihez nyúljunk.

A “Writer Dream”, a “Legjobb nők lesznek írók”, a “Writer evolution”, valamint a “Better on paper” bármelyike ideális ajándék lehet születésnapra, névnapra, esetleg karácsonyra vagy bármilyen nagyobb alkalomra. Számos egyéb mintás kivitelt találhatunk, ráadásul igény esetén saját típust is alkothatunk.

A méltán kedvelt prémium ruházati cikkek garantáltan az írók kedvencei lesznek, amit aztán munka során is szívesen viselnek majd. A puha anyag garantálja a komfortos érzetet, a rövid ujj és a testhezálló fazon pedig felel azért, hogy a meglepni kívánt személy mindig és mindenhol stílusos lehessen.

Aki szereti a laza viseletet, neki célszerű lehet egy mérettel nagyobbat rendelni. Ennek kapcsán pedig nem kell kompromisszumot kötni, hiszen az S-től egészen az 5XL-ig találhatunk megfelelő változatot.

A pólók nem mennek össze és nem is nyúlnak ki, bátran lehet őket mosni, hiszen csúcsminőségű digitális nyomtatással készülnek.

Miben gondolkodhatunk még?

Az írók szeretnek csendben és meghitt környezetben dolgozni. Sokszor a tűz ropogása is segít nekik koncentrálni, szeretik a meleget és a komfortos érzést. Ilyenkor jól jöhet egy kényelmes pulóver, amiben elbújhatnak, jobban tudnak koncentrálni.

Nem fáznak, ezáltal könnyebben jönnek a kreatív gondolatok. Hasonlóan remek választás egy farmerkabát, hiszen aki például szívesebben munkálkodik egy kávézóban, annak nem árt alaposan felöltöznie az őszi vagy téli időszakban.

Ezek a ruhadarabok azért vannak, hogy az adott személy különlegesnek és egyedinek érezhesse magát. A farmerek lazák, vagányok és általában tükrözik az ember stílusát. A speciálisan kezelt kabát egy kissé koptatott hatást kelt, de az biztos, hogy jól szellőzik, a rajta található minta pedig élénk és garantáltan kopásmentes lesz.

Egyéb meglepetések íróknak

Valljuk be, egy bögrének, egy vászontáskának, esetleg egy telefontoknak nemcsak az írással foglalkozó emberek örülnek. A reggeli kávé mindenkinek reggeli kávé, így tényleg bárkinek jól jöhet, csak meg kell hozzá találni a megfelelő feliratot, ami rákerül a bögrére. Szóba jöhetnek még a környezetbarát szatyrok, valamint az amúgy is mindig nálunk lévő telefonra való tokok egyaránt.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)