Kültérre kültéri fali lámpa kell

kültéri fali lámpa

Kültérre kültéri fali lámpa kell – ez olyan természetes, mint ahogy beltérre beltéri lámpákat veszel. Ennek ellenére mégis sokan megfeledkeznek arról, hogy a kültéri világítás megtervezése is olyan fontos, mint az otthonuk belső tereinek a megvilágítása.

Kültéri fali lámpa – sok helyen adhat fényt

A kültéri fali lámpa sokfélesége lehetővé teszi a számodra is, hogy az ingatlanod stílusához legjobban illő darabot válaszd ki. A LEDLámpaház.hu kültéri lámpái között nézelődve te magad is tapasztalhatod, hogy milyen hatalmas a termékpaletta. Ez pedig jó! Miért? Mert így könnyű dolgod lesz. Szín, alak, stílus, alapanyag, nagyság – olyan jellemzők, amelyek jelentősen különbözhetnek egymástól.

A kültéri világítási eszközök rendelkezésre állása éppen olyan fontos az otthonod és a családod számára, mint a beltéri helyiségekben használt lámpák. Sok olyan helyszín van kint is, amelyet célszerű kivilágítani, az már csak rajtad áll, hogy ezt esztétikai okokból vagy a funkcionalitás miatt teszed. Általában a funkcionalitás az első, de a design sem lehet mellékes.

A kültéri fali lámpa is feltétlenül LED-es legyen!

Nagyon lényeges, hogy a kültéri fali lámpa is LED-es legyen. Ennek számos oka van, nézzük, hogy mik ezek!

A LED-es kültéri fali lámpa előnyei a következők:

  • Erős fényt szolgáltatnak
  • Energiatakarékosak (a napelemes változataik még inkább azok)
  • Hosszú az élettartamuk
  • Költséghatékonyak
  • Strapabírók

A kültéri fali lámpa gondoskodik a ház körüli területek optimális megvilágítottságáról. Felszerelheted a bejárati ajtó közelébe, a kocsibeállóhoz, garázshoz, a terasznál vagy bárhova, ahova fény kell. A kültéri fali lámpa lehet hálózatra szerelhető, de elérhetőek a napelemes változatok is, amelyeknek csak a beszerzési költségével kell számolnod. Későbbi használata ingyenes, hiszen az energiát a nap fénye szolgáltatja.

Hogyan válassz kültéri fali lámpát?

Számos gyártó dob piacra újabbnál újabb LED-es kültéri fali lámpát, érdemes utánajárni annak, hogy melyek azok, amelyek számodra a legideálisabbak. Elsőként célszerű a műszaki jellemzőket meghatároznod, majd ezt követően az ideális teljesítményt, az IP védettség fokát, a fényforrások foglalatának típusát és működési feszültségének kiválasztását kell górcső alá venned. Természetesen az esztétikumra is hangsúlyt kell fektetned.

Fontos a megfelelő színhőmérséklet meghatározása is, ez lehet meleg fehér, hideg fehér vagy természetes fény. A fali lámpa formáját is kiválaszthatod, olyat beszerezve, ami könnyen illeszkedik a külső helyszín designjába.

A kültéri lámpa színe kültéren sem lehet másodlagos, hiszen fontos, hogy a lámpatest színe a kültéri járólappal, az ablakkerettel vagy éppenséggel a ház lábazatának színével harmonizáljon. Ellenkező esetben furcsa és ellentmondásos lesz az összhatás, amit valószínűleg te sem szeretnél.

Kültérre kültéri fali lámpa kell – csak az nem mindegy, hogy milyen. Tájékozódj, nézz szét, és dönts jól! Szerencsére több száz termékből válogathatsz!

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)