Hogyan beszélj ingyen a családtagjaiddal?

beszélgetés ingyen

Manapság már gyakran sok mobil tarifacsomag tartalmazza azt az opciót, hogy plusz havidíj ellenében bizonyos telefonszámokat díjmentesen hívjunk, vagy nagyon kedvező feltételekkel.

Sőt, vannak olyan csomagok, amik alapvetően rendelkeznek családi csomaggal.

Pl. a Bestfleet.hu csomagjaival akkor is díjmentesen hívhatod a flottádban lévő telefonszámokat, ha nem korlátlan tarifacsomagod van, sőt akár rövid hívószámot is igényelhetsz magadnak!

Ezeken felül a modern technológia fejlődésével egyre könnyebbé válik a kapcsolattartás a családtagokkal, és a mobiltelefonok szerepe ebben kulcsfontosságú. Azonban a hívások és üzenetek gyakran járnak költségekkel, különösen, ha nemzetközi hívásokról van szó.

Szerencsére számos ingyenes lehetőség áll rendelkezésre, amelyekkel egyszerűen és költséghatékonyan tarthatod a kapcsolatot szeretteiddel.

1. Wi-Fi Hívások

A legtöbb modern okostelefon lehetővé teszi a Wi-Fi hívásokat. Ehhez csak egy stabil Wi-Fi kapcsolatra és egy kompatibilis telefonra van szükséged. Az ilyen hívások nem terhelik a mobiltelefonos hálózatot, és ha mindkét fél Wi-Fi kapcsolaton keresztül rendelkezik, a hívások ingyenesek.

2. Internetes Hívás Alkalmazások

Számos alkalmazás elérhető, amelyek lehetővé teszik ingyenes hang- és videóhívásokat az interneten keresztül. Ilyen alkalmazások közé tartozik a WhatsApp, a Skype, a Facebook Messenger, a Viber és a Google Hangouts. Ezek az alkalmazások nemcsak hívásokra használhatók, hanem üzenetküldésre is, így könnyen tarthatod a kapcsolatot a családtagjaiddal.

TIPP: A Viber-el például egy kedvező havidíj mellett az egész világon tudsz kedvező feltételekkel telefonálni a mobilneteddel, vagy wifi-vel.

3. VoIP (Voice over Internet Protocol) Szolgáltatások

A VoIP szolgáltatások lehetővé teszik, hogy hagyományos telefonhálózaton kívül is ingyen hívásokat bonyolíts. Szolgáltatók, mint a Skype, a Google Voice vagy a Zoom, kiválóan alkalmasak erre a célra. Regisztrálj egy fiókot, és kezd el használni az ingyenes hívásokat.

4. Mobilalkalmazások Családi Csomagjai

Néhány alkalmazás kínál családi csomagokat, amelyek lehetővé teszik ingyenes vagy alacsony költségű hívásokat és üzenetküldést a családtagok között. Például ott van az Apple Facetime szolgáltatása, ahol minőségi videó vagy hang hívásokat kezdeményezhetsz.

Összegzés

Az ingyenes hívási lehetőségek száma folyamatosan nő a technológia fejlődésével. Használd ki az internetes hívások, Wi-Fi hívások és egyéb technológiai lehetőségek adta előnyöket, hogy költséghatékonyan tarthasd a kapcsolatot családtagjaiddal. Ne feledd, mindig ellenőrizd az adott szolgáltató vagy alkalmazás feltételeit, hogy biztos legyél az ingyenesség vagy alacsony költségek tekintetében.

Viszont ha nem pusztán díjmentes hívást keresel, hanem kedvező havidíjú előfizetést, amivel nem kell figyelned, hogy kit-és mikor hívsz, akkor biztosan találsz magadnak megfelelőt a mobil flották világában!

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)