Emeld új szintre az ajándékozást, kreatív céges ajándék ötleteket mutatunk

céges ajándék

Évente legalább egyszer, karácsonykor, de gyakran többször is van ok az ünneplésre a céges kapcsolatokban is, ami gyakran nem kis fejtörést okoz az ezzel megbízott kollégáknak, cégvezetőknek.

Érdemes már év közben jegyzetelni, gyűjtögetni az ötleteket, illetve a jeles naphoz közeledvén szétnézni az ajándékküldő cégek kínálatában, elolvasni néhány cikket a témában, hiszen azok is sokat segíthetnek.

A Bellio céges karácsonyi ajándékcsomagok a trendeknek, vásárlói szokásoknak megfelelően kerülnek kialakításra, így ha ezekre esik a választásod, biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz mellé. Lássuk, mi mindennel lephetjük meg üzleti partnereinket, munkatársainkat!

Kiskarácsony, nagykarácsony

Ma már egyetlen vállalkozás sem engedheti meg magának, hogy karácsonykor ne emlékezzen meg az üzleti és cégen belüli kapcsolatairól.

Egy figyelmesség ugyanis többet mond ezer szónál, nagyszerű lehetőség, hogy gesztust gyakoroljunk, megköszönjük az együttműködést, kifejezzük a megbecsülésünket, illetve utaljunk arra, hogy a jövőben is partnerként számítunk rájuk. Ennek azonban feltétele, hogy időben történjen meg az ajándékozás.

Hogy elkerüljük az idegeskedést és a kapkodást, már ősz elején javasolt összegyűjteni a megajándékozni kívánt ügyfelek körét, illetve dönteni arról, mennyit szánunk rá, majd ennek megfelelően ötletelni. Amikor nincs mód a személyes átadásra, a kiszállítás megszervezése is elvégzendő feladat.

Ötletes céges ajándékok

Mindenkinek vannak emlékei unalmas és színvonaltalan céges tucatajándékokról, logózott tollakról és más irodaszerekről, kommersz italokról. Bár a gesztus a fontos, de ma már egyetlen magára valamit is adó cég sem engedheti meg magának, hogy repiajándékokkal árassza el partnereit karácsony vagy egy jubileumi esemény alkalmával.

Egy kisebb költségvetés sem lehet akadálya annak, hogy kreatív, emlékezetes ajándékot adj. A titok a prémium minőségű termékekben rejlik, legyen az egy üveg bor vagy csokoládé, más egyéb ínyencség.

Ötletes összeállításokat találhatsz a csomagküldő cégeknél, ahol meg is rendelheted kiszállítással együtt. Bárhogy is nyújtod át, praktikus és kedves figyelmesség, ha névre szóló ajándékkártyán kívánsz boldog ünnepet a megajándékozottnak.

Mit adj a munkatársaknak?

A cégek a munkatársaiknak is köszönhetik a sikereiket, így nekik is meg kell köszönni a munkájukat, lojalitásukat, ösztönözni kell őket. Nagyszerű alkalmat kínál erre az a karácsony vagy egy céges jubileum.

Természetesen egy nagyobb cég esetében nem lehet mindenkinek személyes meglepetést adni, azonban érdemes a női és a férfi kollégákat más jellegű holmikkal meglepni, viszont névre szóló üzenetet mellékelhetsz hozzá. De a tárgyak, finomságok helyett élményt is ajándékozhatsz, ami csapatépítésnek sem rossz ötlet.

Bárhogy is dönts, add meg a módját, prémium figyelmességekkel fejezd ki a köszönetedet, legyen szó italról, édes és sós csemegékről vagy kozmetikumokról.

Kép forrása: Adobe Stock

Hirdetés (X)