Elegáns cipők nyári esküvőkre

elegáns cipők

Egy esküvő nem csak a pár számára különleges alkalom, hiszen a résztvevők is legalább annyira igyekeznek odafigyelni minden részletre és élvezni a nagy napot. Ehhez azonban arra van szükség, hogy megtaláljuk a megfelelő kiegészítőket, táskát, cipőt, hiszen egy forró nyári napon senki sem akar túlöltözve ünnepelni.

Az utóbbi években egyre nagyobb a forróság a meleg hónapokban, a környezet nehezen bírja tartani a lépést, ami hatással van az öltözködésünkre is. Igyekszünk a lehető legkevesebb réteget magunkra venni, és olyan nyitott vagy jól szellőző cipőkben járni, amiben egész nap kényelmesen érezhetjük magunkat.

Az alábbiakban mutatunk pár elegáns darabot, amelyek garantáltan megállják a helyüket az idei évben.

A megfelelő lábbeli kiemelten fontos még egy esküvőn is

A tökéletes ruha mellett nem mindegy, hogy milyen cipőben nyomjuk végig a táncos esetét, ami azért még az alkalomhoz is illik. A Borgo.hu magas sarkú cipői és elegáns darabjai között találhatunk formálisabb és lazább változatokat egyaránt, attól függően, hogy melyikre lesz szükségünk az adott eseményen.

Mindenképpen vegyük figyelembe, hogy az elegancia és a kényelem kettősének megteremtése nem mindig egyszerű feladat, főleg nem egy nyári esküvő esetében.

Gondoljuk át, hogy milyen helyszínen rendezik meg, hiszen egy elegánsabb kastélyban vagy szállodában egy klasszikus alkalmi cipőre lesz szükség. Egy letisztult és szolid stílusú zárt magas sarkú, körömcipő ideális megoldás lehet ebben az esetben.

Nyáron nem kell ragaszkodni még a klasszikus feketéhez sem, nyugodtan nézzünk szét az ezüst, az arany, a bézs vagy akár a színesebb darabok között.

Mit viselhetünk egy lazább ceremónián?

Amennyiben az esküvő kevésbé formális, tehát egy kerthelyiségben, egy vízparton rendezik meg, akkor bátran viselhetünk bohémabb stílusú lábbeliket. Egy laza éktalpú szandál, egy csinos lapos talpú modell mind jól mutat majd a színes ruha mellett.

Vegyük figyelembe, hogy nyári esküvőről van szó, tehát valószínűleg meleg lesz, ezért fontos a légáteresztő anyag, így véletlenül sem fülled be a lábunk. Mivel valószínűleg órákon keresztül viseljük majd, érdemes minél nyitottabbat keresni, esetleg olyat, ahol a felsőrész textilből készült.

Mit vegyen fel a menyasszony?

Ha pedig mi vagyunk az arák, akkor szintén nem lesz nehéz dolgunk, főleg nem a Borgo.hu-nál, ahol garantáltan megtalálhatjuk álmaink cipőjét.

A szóban forgó nyári esküvő előtt mindenképpen próbálgassuk a nagy nap előtt a lábbeliket, járjunk bennük, hogy biztosan ne legyen probléma a komfortérzettel. Bármilyen kényelmetlenséget vagy problémát tapasztalunk, akkor még van lehetőségünk időben lecserélni vagy orvosolni azt.

Szóba jöhet a világos szín bármely árnyalata, a fehér, az ekrü, a nude, esetleg valamilyen ezüstös változat. A legstabilabb a zárt körömcipő, de egy nyári esküvőre egy szandál is jó megoldás lehet. A lényeg, hogy passzoljon az esküvő stílusához és kényelmes legyen.

Hirdetés (X)