Az ismerkedés 5 legjobb módszere, melyet Te sem hagyhatsz ki

módszerek

Az ismerkedésnek számtalan olyan módszere van, melyeket a fiatalok előszeretettel használnak, és amelyek – a visszajelzések szerint – teljesen működőképesek. Nincs két egyforma ember, ezért a saját stratégiánkat nekünk kell kitalálnunk – de van néhány praktika és technika, melyeket, ha megfogadunk, szinte garantált a siker. Melyek lennének ezek?

5 technika – mely nálad is működhet

Íme, 5 olyan technika, amely elég jó eséllyel működhet Nálad is. Próbáld ki őket, és aztán döntsd el, hogy szeretnéd-e őket használni a későbbiek során, vagy sem!

Random leszólítás –próbáld meg random leszólítani az embereket az utcán, boltban, vagy bármely épületkomplexumban, ahol találkozhatsz velük. Ha szimpatikus, akkor kérd el a telefonszámát, vagy érdeklődj a neve felől, és vedd fel őt ismerősnek a Facebook-on.

Online társkeresés –próbálj meg online társat keresni. Vannak olyan oldalak, mint az Elittárs, Randivonal, Párom.hu – ezek jobbnál jobb társkereső oldalak, ahol akár szűrők segítségével is kereshetünk magunknak párt.

Járj minél többet bulikba –minél többször mész el különféle partykra, annál nagyobb eséllyel fogod megtalálni azt a lányt, akivel igazán otthon érzed magad, és akivel tényleg jól kijöttök. A nagy számok matematikai törvénye az élet ezen síkján is működik.

Az egyetemi kollégium is remek opció – ne hagyd ki ezt a lehetőséget. Az egyetemi évek lehetőséget nyújtanak arra, hogy ismerkedj és barátkozz másokkal. A kollégiumban ráadásul külön szobák is vannak – ahol egyéb dolgokat is lehet csinálni.

Mozdulj ki otthonról – mindig próbálj meg otthonról kimozdulni. Menj el sokféle helyre az ismerőseiddel – ennek csupán a képzeleted szab határt. Minél többször vagy kint, a szabadban, annál jobban fogod érezni magad a végén.

Milyen az ideális pár – akit Te keresel?

Sokan szokták feltenni maguknak ezt a kérdést – hogy mégis ki az ideális partner, pár? Az, aki az ágyban jó, vagy aki érzelmileg képes a lehető legjobb támogatást nyújtani számunkra? Mindkettő rendkívül fontos – ahogy az is, hogy mindig próbáljuk meg az ideális jelöltet elfogadni olyannak, amilyen.

Tipp: még sok érdekes írást lehet olvasni az alábbi linken: itt.

Kép forrása: Unsplash.com

Hirdetés (X)