Az igazi nyaralás, ahová a négylábú kedvencünket is magunkkal vihetjük

kutyabarát szállás

Ha szeretnénk az év bármely időszakában elutazni valahova pihenni, örök probléma, hogy hova menjünk, ha együtt él velünk egy vagy több kutyus is és nem szeretnénk őket otthon hagyni.

Macskákat még néhány szálloda fogad, bár ott is szokott súlykorlát lenni, de kutyákat szinte sehol, pedig ha a szállodák tennének valamit ennek érdekében, lehet, hogy jóval több vendégük érkezne.

Prémium szálloda, amely ráadásul kutyabarát

Azok számára, akik pont ilyen szállodát keresnek, máris itt van egy javaslatunk, a Hotel OTP Birkenhof**** kutyabarát ajánlataival biztosan felkelti mindenki érdeklődését. A luxus színvonalú szálloda a szolgáltatások teljes skálájával várja vendégeit, beleértve természetesen a négylábúakat is.

A szálloda magyar tulajdonban van, személyzete is magyar, így a nálunk megszokott magyaros, barátságos vendégszeretetben lesz részünk, ezenfelül kutyusunkat is meleg fogadtatás várja, sok-sok simivel, mivel kényeztetésben biztos nem lesz hiány.

Felejthetetlen élmények

A Birkenhof Hotelben minden korosztály megtalálja a számára érdeklődést adó foglalatosságot, legyen idős vagy épp gyerek.

A wellness és spa élményeket keresők fürdőzhetnek a nemrég felújított fürdőoázisban, válogathatnak a különféle masszázs szolgáltatásokból, a gasztronómiai élvezetek iránt érdeklődők pedig kipróbálhatják a nemzetközi konyha remekei mellett az osztrák ízvilág különlegességeit is.

Az aktív pihenés kedvelői számára kutyával is épp oly szórakoztató kikapcsolódási lehetőségeket lehet találni. A gyönyörű alpesi legelők, a változatos hegyek és völgyek nagyszerű alkalmat biztosítanak négylábú kedvenceink sétáltatására is.

Azonban mivel szarvasmarhacsordával is találkozhatunk helyenként a hegyi dűlőkön, érdemes a szálloda honlapján is megtalálható információkat elolvasni, hogy mit kell tenni, ha legelésző tehenek közelébe érkezünk.

Házirend betartása

Ahogy minden vendég számára, úgy a kutyákra is érvényes egyfajta házirend a helyes viselkedést illetően, de természetesen velük szemben mindenki sokkal elnézőbb. Ugyanakkor vannak adott helyiségek, ahová érthető módon nem szabad a kutyussal bemenni. Viszont minden más értelemben a négylábúak ugyanolyan bánásmódban részesülnek, mint a kétlábúak.

A szállodába érkezvén, máris szívélyes fogadtatásban lesz részünk. A szobába bekészítve találunk kutyatálat, -ágyat és egy kis meglepetés is vár minket, azaz a kutyánkat. A szálláshoz jár egy “Kutya a szobában” tábla is, amit a kilincsre kiakaszthatunk, hogy a szomszédos szobában lévők tudomást szerezzen róla, hogy nálunk egy eb is lakik.

A szálloda közelében elvihetjük a kutyusunkat egy kis szépítkezésre, körömvágásra is a kutyakozmetikába, ha épp erre van igény. Sőt, a faluban van egy állatorvos is, aki maradéktalanul ellátja a négylábúakat is, ha probléma adódna.

Ugyanis bárhol előfordulhatnak kisebb vagy nagyobb balesetek, és a Birkenhof Hotel mindenre gondol annak érdekében, hogy tőlük a kutyusok és gazdáik is felejthetetlen élményekkel távozzanak.

Hirdetés (X)