A munkaruházat a megfelelő védelem mellett legyen kényelmes és divatos is!

munkaruha

A különféle kockázatoknak kitett munkakörökben, amennyiben az okok megszüntetése nem lehetséges, munkavédelmi ruházatot és egyéni védőeszközöket kell biztosítani a munkavállalók egészségének és testi épségének védelmében.

A munkaruhákkal szemben azonban a védelmi képességek megléte mellett követelmény a kényelem, hiszen a dolgozók akár a teljes műszak alatt is viselik azokat. És a divatos megjelenés sem elhanyagolható, hiszen a munkavállalók szívesebben dolgoznak olyan ruházatban, amely jól néz ki, és akár az utcán is viselhetik. Hogyan válasszon?

Megfelelő védelem

A munkavédelem a megelőzésre helyezi a hangsúlyt, ezt a célt szolgálják a különféle védőruhák és védőeszközök, amelyek kialakításánál a biztonság mellett a kényelem és a divatos megjelenés is fontos szempontok. Az Épkézláb Munkaruha nadrág és kezeslábas kínálatában a munkabiztonság szempontjából is megfelelő, minőségi anyagokból készült divatos és kényelmes darabokat talál.

A veszélyes munkakörök esetében kockázatelemzéssel kell meggyőződni arról, hogy milyen fenyegetettségeknek vannak kitéve a munkavállalók. Az értékelés alapján a védelmi szintnek megfelelő ruházattal és egyéni védőeszközökkel kell ellátni őket, illetve betanítani azok szakszerű használatára. Ezzel jelentősen csökkenthetők a kockázatok.

Ne engedjen a minőségből!

A legnagyobb gyártók innovatív, különleges képességekkel rendelkező anyagokat alkalmaznak ma már a speciális munkaruházatok megalkotásánál, de a legegyszerűbb darabok esetén is magas minőségre és hosszan tartó használat biztosítására törekszenek.

Amikor munkaruházatot választ, tartsa szem előtt, hogy az olcsó ruházatok se tartósságban, se megjelenésben nem nyújtják ugyanazt, mint a színvonalas darabok, legyen szó általános vagy speciális felsőruházatról, nadrágokról vagy cipőkről.

És ami elsőre drágának tűnhet, az hosszú távon kifizetődő, és professzionális kialakítása, valamint divatos megjelenése révén a dolgozók tetszését is elnyeri.

Munkaruházat az év minden szakára

A minőségi gyártók munkaruha családokat kínálnak, amelyekkel az egész év lefedhető. A nyári időszakban jó szolgálatot tesznek a munkás rövidnadrágok és a munkáspólók, az átmeneti időszakban a maximális kényelmet és komfortot garantáló derekas és kantáros munkásnadrágok, valamint az átmeneti munkásdzsekik.

A téli időjárásra felkészülhet a nedvesség és hideg ellen védelmet nyújtó bélelt, illetve 3 az 1-ben dzsekikkel és kabátokkal, téli munkásnadrágokkal, valamint a praktikus aláöltözetekkel.

Az észrevehetőség nemcsak a jól láthatósági ruházatok sajátja, az általános munkavédelmi ruházat esetén is jól jöhetnek a fényvisszaverő csíkokkal ellátott dzsekik és nadrágok.

A minőségi munkaruhák anyagösszetétele kényelmet, valamint jó alaktartást és színtartósságot garantál, ezáltal hosszú ideig szolgálhatja a munkavállalók védelmét, így a magasabb ár végeredményben nem jelent extra költséget az olcsóbb, de kevésbé tartós ruházatokkal szemben.

Hirdetés (X)