A legfontosabb iskolai eszközök, az írószerek beszerzése

írószer

A kisgyerekek, de még a nagyobbak is szeretik az írószereket, hiszen rajtuk keresztül valósulhat meg önkifejezésük, akár írás, akár rajzolás formájában. Ráadásul napjainkban már számtalan különféle formában kaphatók ezek az írószerszámok, amelyek még élvezetesebbé teszik ezeket a műveleteket a gyerekek számára.

Milyen írószerek közül választhatunk?

A választ könnyedén megkaphatjuk, ha megnézzük a BestMarkt webáruház írószer kínálatát, amely a grafitok széles választékán túl a színes ceruzák és filctollak csodálatos színvilága mellett további kiegészítőket is felvonultat, úgy mint hegyezők, hibajavítók és tollbetétek.

Életkortól és egyéni igényektől függően érdemes válogatni a különféle írószerszámok között és biztosak lehetünk benne, hogy mindenki megtalálja saját kedvencét.

Ha rákattintunk az egyes kategóriákra, a további keresés már szűrők segítségével történhet, amely jelentősen megkönnyíti és leegyszerűsíti a választásunkat, hogy hamarabb eljussunk az adott tantárgy által megkívánt írószer beszerzéséig.

A filctollak varázslatos sokszínűsége

Nem hiába szeretik a filctollakat már az egész pici ovisok, hiszen általuk az éles színek sokkal inkább kifejezhetőek, mint színes ceruzával. Ráadásul a filctoll készletek már egészen nagy darabszámban elérhetőek, már ami a csomagokban rejlő filctollak számát illeti. A BestMarktnál rá lehet szűrni arra is, hogy hány darabos filctollkészletet szeretnénk vásárolni. Akár 120 darabos szettet is beszerezhetünk.

A szükség hívta életre a kimosható filctollak találmányát, amelyet a szülők nagy előszeretettel vásárolnak, hiszen a régi fajta filceket nem lehetett kimosni se ruhából, se bútorból, nem lehetett letörölni semmilyen felületről. A kimosható filcekkel megszűnt ez a nagy probléma, így gyerek és szülő is sokkal nagyobb nyitottsággal használja a filceket, és engedi kis csemetéjét firkálni.

A BestMarkt webáruházban a művészettel foglalkozó tinik vonalvastagság és a hegyek típusa szerint is kikereshetik a megfelelő filceket, és készíthetik el vele alkotásaikat, akár az iskolában, akár otthon.

Grafit- és színesceruza-készletek

Ahogy a filctollak ezerféle színvilágban pompáznak, ez mondható el a színes ceruzákról is, amelyek szintén többféle csomagméretben érhetők el. A ceruzák számtalan szempont szerint csoportosíthatók, és a sok szűrési feltétel megadja a lehetőséget, hogy kiválasszuk azt a típust, amely számunkra vagy a gyermekünknek szükséges.

Lehet itt találni akvarell ceruzát, postairont, de még ácsceruzát is, ha valakinek a munkájához kell. Újdonságnak számít a szövegkiemelő ceruza, de az amatőr és profi művészek is vásárolhatnak innen pl. szénceruzát vagy pasztell ceruzát.

A grafit ceruzák másik meghatározó jellemzője, ami alapján vásárolhatunk a BestMarkt webáruházban, az a keménységük. A “H”-s ceruzák általában keményebbek, a “B”-sek puhábbak, így rajzoláshoz, különféle grafikákhoz a több “B”-s grafitok az ajánlottak, melyek számozása egészen a 14B-ig terjedhet.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)