A kéztörlés leghigiénikusabb módja

kéztörlő

A vendéglátásban a higiéniára kiemelten kell figyelni, mégpedig többféle területen is. A konyhában, a kiszolgáló részeken, a vendégtérben vagy a mosdóban biztosítani kell azt, hogy a kórokozók ne jelenjenek meg.

Ehhez megfelelő eszközök szükségesek, mégpedig kézfertőtlenítő szerek, folyékony szappan és természetesen törlőkendő. Ez utóbbinak többféle változatával is találkozhatunk, cikkünkben pedig egy remek újítást mutatunk be.

Miért pont a papír kéztörlő?

Az indepack.hu kéztörlői a tökéletes higiéniát biztosítják a textiltörölközőkkel szemben. A textiltörölközők esetében ugyanis a vendégek egymás után törlik bele a kezüket, szabad utat biztosítva ezáltal a különböző vírusoknak és baktériumoknak, a szennyeződésekről nem is beszélve.

Ezzel ellentétben azonban a papírtörlő egyszer használatos, és a kéz megtörlése után, azonnal kidobásra kerül. A harmadik opció a levegőfújós kézszárító, ami amellett, hogy hangos, működés közben keringtetheti a levegőben a kórokozókat.

Hol kell használni ezt a terméket?

A konyhai munka során a szakácsok, kézilányok használhatják a papírtörlőt felülettörlésre, kéztörlése, zsírok felfogására, ételelőkészítésre. A pincérek gyorsan letörölhetik a kiborult italt, megtisztíthatják a pultot vagy szárazra törölhetik a nedves poharakat. A mosdóban alkalmas arra, hogy a vendégek a mosdó használata után szárazra töröljék a kezüket.

A kéztörlők kínálata

Nagyon sokféle formában is kiszerelésben megvásárolhatók a kéztörlők. Van a hagyományos tekercses változat, ezt főleg felülettisztításra érdemes használni, a konyhában ideális megoldás.

A Z hajtogatott kéztörlő számára célszerű adagolót vásárolni, ez megakadályozza azt, hogy többet vegyenek ki belőle, mint amennyire szükség van, illetve azt is, hogy a földre leessen a papír.

Milyen az az adagolós papírtörlő?

Az új, adagolós kéztörlő egy olyan fejlesztés, amelyhez nem szükséges külön adagoló berendezést vásárolni, hanem úgy lett a csomagolása kialakítva, hogy csupán egyetlen mozdulattal ki lehet belőle venni egy adagot. Ennek a fejlesztésnek sokféle előnye van, ezért érdemes kipróbálni!

Az adagolós kéztörlő előnyei

Kezdjük az egyik legfontosabbal, vagyis a mobiltással. Ezt a terméket ugyanis oda teszed, ahová csak akarod, vagyis teljesen mobilis. Nincs helyhez kötve, mint a műanyag adagoló, amit fel kell rögzíteni a falra, hanem könnyen áttehető oda, ahol szükség van rá.

Használható szalvéta helyett kéztörlésre, de akár zsebkendőként is. A perforáció mentén könnyen kinyitható és egyszerűen adagolható.

A felhasználási területek

Minden olyan helyen, ahol gyorsan van szükség törlésre, ideális ez a megoldás. A street foodok, büfék számára könnyű használatot biztosít, hiszen csak kiteszik a pultra vagy az asztalokra, és a vendégek azonnak meg tudják tisztítani a kezüket, eközben pedig tiszta és védett marad a csomag.

A papír kéztörlő a higiénikus működés egyik alappillére, az önadagolós változat pedig mobilitása révén nagyon szerteágazó felhasználási lehetőségeket rejt a vendéglátósok számára.

Hirdetés (X)