A jó porszívó nem okoz hátfájást

porszívó

A porszívózást nem sok háziasszony kedveli, hiszen ez eléggé fárasztó munka is lehet. Éppen ezért egyre többen részesítik előnyben a vezeték nélküli porszívókat, amelynek köszönhetően akár a hátfájás is elkerülhető, mégis percek alatt ragyogó tisztaság fog uralkodni a lakásban. Nézzük, hogyan működik egy ilyen csodamasina!

A vezeték nélküli porszívók előnyei

A porszívózás egy olyan házimunka, amelyet igen gyakran el kell végezni, főleg ha allergiások, illetve kisgyerekek is vannak a háztartásban, netán kutyát vagy macskát tartunk. Mindegyik esetben hatékony megoldást jelenthet egy Miele vezeték nélküli porszívó, amely egy igazán innovatív termék.

Eleve nagy előny, hogy nem kell porszívózás közben magunk után húzni a vezetéket, és nem vagyunk kiszolgáltatva az aljzatok számának és elhelyezkedésének. Egyszerűen csak feltöltjük a készülék akkumulátorát, és akár 30-60 percen át is működtethetjük a gépet.

Persze erre sokszor nincs is szükség, hiszen a legmodernebb vezeték nélküli porszívóknak igen nagy a teljesítményük, és bármilyen padlózathoz használhatók. Különösen fejlett technológiával rendelkeznek a Miele által gyártott Triflex porszívók, amelyek közül igényeink szerint választhatunk. A legújabb modell a Triflex HX2, amelynek szintén több típusa kapható. Nézzük, mire képes ez a gép!

A Triflex HX2 vezeték nélküli porszívó jellemzői

Intelligens, rugalmas és erőteljes – röviden így lehetne összefoglalni a készülék előnyeit. Mivel kimondottan nagy szívóerővel rendelkezik, a mélyebben lévő port is könnyedén eltávolítja a szőnyegszálak közül. A Digital Efficiency motornak köszönhetően 60%-kal nagyobb teljesítményt nyújt, mint az előző, HX1-es modellek.

Természetesen azonban nemcsak rövid vagy hosszú szálú szőnyegekhez használható a gép, hanem padlóburkolatokon is remekül helytáll. Extra széles elektromos kefével rendelkezik a szívófej, és képes felismerni a padló típusát, majd ehhez mérten állítja be az intelligens vezérlés a forgási sebességet és a szívóteljesítményt.

A beépített HEPA Lifetime szűrő szinte 100%-os higiéniát biztosít, a legapróbb porrészecskéket, allergéneket és vírusokat is eltávolítja. Ideális választás tehát olyan háztartásban, ahol gyerekek is élnek. Az allergiában szenvedők számára pedig szintén tökéletes.

Háromféle módozat

Ami a legfontosabb: a HX1 és HX2 modellek is alkalmazkodnak az igényekhez, rendkívül ergonomikusak. A PowerUnit egység ugyanis alul és felül is elhelyezhető, sőt le is vehető a szárról, így tulajdonképpen háromféleképpen is használható a porszívó.

  • Komfort módban az egység alul van, a nagyobb felületek tisztítása könnyen elvégezhető.
  • Hatótávolsági módot használva fent, a kezünkhöz közel felszerelt egység lehetővé teszi a bútorok alatti helyek vagy akár a mennyezet takarítását is.
  • Kompakt mód esetén lehetőség van gyorstisztításra: morzsák, apróbb tárgyak felporszívózására vagy akár az autósülés takarítására.

Amint látható, a fentebb említett márka vezeték nélküli porszívója gyors, hatékony és energiatakarékos megoldást biztosít a házimunka elvégzéséhez.

Hirdetés (X)