A fürdőszoba legfontosabb eleme, a tükrös szekrény

fürdőszobaszekrény

A fürdőszoba otthonunk egyik legfontosabb helyisége, hiszen a reggeli készülődés során, illetve este lefekvés előtt is itt végzünk el néhány fontos műveletet. Gondolunk itt például az arcápolási rutinra, az arc- és fogmosásra, a zuhanyozásra, fürdésre és a sminkelésre.

A közben használt kiegészítőket, kellékeket olyan helyre kell raknunk, ahol könnyen hozzájuk férhetünk, amikor szükségünk van rájuk. Ugyanakkor jó, ha nincsenek szem előtt állandóan, és nem keltenek “rumlis” hatást.

A MÖBELIX tükrös fürdőszobaszekrényei remek választások, ha a holmik tárolását igényesen, ugyanakkor praktikusan szeretnénk megoldani. Itt többféle méretben és kivitelben megtaláljuk őket, így mindannyian az egyéni igényeinknek, preferenciáinknak megfelelően tudunk választani.

Most pedig nézzük, miért is annyira nélkülözhetetlen a tükrös szekrény egy fürdőszobában!

Tükörre minden fürdőszobában szükség van

Az arckrémek használatát, a sminkelést, a borotválkozást nehezen lehet elképzelni tükör nélkül, hiszen ahhoz, hogy ezeket a műveleteket el tudjuk végezni, szükség van arra, hogy lássuk magunkat. Bár a fogmosáshoz, fésülködéshez nem alapfeltétel a tükör megléte, azért ezen tevékenységek közben is nagyon hasznos tud lenni.

Az már más kérdés, hogy milyen kialakítású tükröt választunk, hiszen – akárcsak más lakberendezési kiegészítő – ez is sokféle kivitelben áll a rendelkezésünkre. De ha már választhatunk, akkor miért ne olyat választanánk, ami nemcsak tükör, hanem szekrény is egyben?

A fürdőszobai eszközök tárolását meg kell oldani

A mindennapokban talán fel sem tűnik, hogy a fürdőszobában való tartózkodásunk alatt milyen sok eszközt használunk. Fogkefe, fogkrém, különböző kozmetikumok, arc- és testápoló szerek, sminktermékek, fésű, olló, szemöldökcsipesz és még sorolhatnánk.

Ezeket érdemes úgy elhelyezni, hogy azonnal kéznél legyenek, amikor használni szeretnénk őket. Nagyon bosszantó tud ugyanis lenni – különösen a reggeli rohanásban -, ha hosszasan kell keresgélnünk őket, és emiatt elkésik vagy csúszik a napirendünk.

Szuper tehát, ha a fürdőszobában kéznél van egy szekrény egészen közel a mosdókagylóhoz, amiben kényelmesen elférnek a holmijaink, és ahol rögtön megtalálunk mindent, amire épp szükségünk van.

Válasszunk egy szép és tartós tükrös szekrényt!

Bízunk benne, hogy ezek után már nem kérdés, miért annyira szuper választás egy dekoratív, praktikusan használható tükrös szekrény a fürdőszobába. Ez amolyan 2in1 bútordarab, hiszen amellett, hogy tükörként funkcionál és láthatjuk magunkat benne, a fürdőszobai kiegészítők, kozmetikumok tárolására, rendszerezésére is kiváló.

Ne legyünk hát restek körülnézni a MÖBELIX tükrös szekrényei között és leadni a rendelésünket arra a darabra, amelyik a leginkább beleillik az otthonunkba, mert ezt a döntésünket garantáltan nem fogjuk megbánni!

Hirdetés (X)